تبلیغات
تفریحی - مطالب اردیبهشت 1395

تاریخ : چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395 | نویسنده : افشین

 اندک اندک رانت خواران می‌رسند!

Image result for ‫رانت خواران‬‎

در پی انتشار شایعاتی مبنی بر بازگشت برخی به عرصه قدرت!

اندک اندک رانت خواران می رسند
اندک اندک، تابداران می رسند
محتکرها ناز نازان در رَهند
رشوه خواران، میگساران می رسند

وآن زمین خواران که اکنون گُشنه اند
از همین گوشه کناران می رسند
گرچه رو شد دست "بابک" بی گمان
بار دیگر نفت خواران می رسند

هر کسی جا مانده از این قافله
دسته دسته با قطاران می رسند
با ردای زرد و پاییزی به تن
مدعی های بهاران می رسند

با اروپا گو نباشد ارتباط
دوستداران تزاران می رسند
میشود دنیا به کام کاسه لیس
ای دریغا مفت خواران می رسند

Image result for ‫رانت خواران‬‎

بهر غارت یا چپاول همچو سیل
با گروه مستشاران میرسند
روز اول گر پیاده می رسند
بعد از آن برما سواران می رسند

مادر صاحب عزا را در بغل
در شِمای سوگواران می رسند
روزگار ما سیه تر میشود
وای از آن دم که تاتاران می رسند


منبع : خبرآنلاین



برچسب ها: تفریحی، طنز، طنز تلخ، تفریح، طنز سیاسی، سرگرمی،

تاریخ : چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395 | نویسنده : افشین
جادوی راه رفتن برروی آب توسط یک جادوگر!

یک جوان 28 ساله انگلیسی در برابر دوربین رسانه ها و چشم مردم روی سطح رودخانه تایمز راه رفت .

Image result for ‫راه رفتن روی رودخانه تایمز‬‎

دیناموی شعبده باز ، که نام اصلی اش استیو فراین است در منطقه برادفورد متولد شده و بعنوان یک شعبده باز جویای نام با راه رفتن روی رودخانه تایمز و در مقابل ساختمان پارلمان انگلیس در لندن ، چشم تماشاگران را به خود خیره ساخت.
شیرین کاریهای این جوان روی آب جلب توجه کرده و بسیاری را روی پل وستمینستر، نزدیک پارلمان ، میخ کوب کرد . صحنه های این عملیات در تلویزیون تحت عنوان جادوگری های نا ممکن پخش شد. برخی از افراد معروف ادعا کرده اند که حرکات استیو واقعی و محیرالعقول است.







منبع : کاروک - آپارات





برچسب ها: جادو، شعبده بازی، راه رفتن روی آب، بازگشت جادوگران،

تاریخ : یکشنبه 5 اردیبهشت 1395 | نویسنده : افشین
ماجرای اختراع نان سنگک

نان سنگک نوعی نان است که روی سنگ های ریز پخته میشود و نان ملی ایرانیان به شمار می رود.  اختراع این نان به قدری با دقت و هوشیاری طراحی و عملی شده که پس از گذشت چند صد سال هنوز به همان صورت اولیه پخته می شود و نانی که از تنور سنگکی بدست می آید، محبوب ترین نان ایرانی است.

Image result for ‫نان سنگک‬‎

در کتاب سال نمای کمیته نانوایان تهران که در 19 اردیبهشت سال 1326 شمسی در تهران چاپ شده، درباره تاریخچه و چگونگی پیدایش نانوایی و نان سنگک این گونه آمده است:

شاه عباس برای رفاه حال لشکریان خود که غالباً در سفر احتیاج به نان و خورش موقت و فوری داشتند و لازم بود به هر شهری می رسند نانواهایی باشند که بتوانند به قدر مصرف سربازان نان تهیه نمایند و غذایی باشد که خورش نان قرار دهند، درصدد چاره برآمد و حل این مشکل را از «شیخ بهایی» که از دانشمندان ایران بود درخواست کرد.

چون در سفر لشکریان مجبور به تهیه آرد از شهرهای مختلف بودند و آرد هر شهر با شهر دیگر از نظر نوع گندم آن تفاوت داشت باید طوری این نان پخته می شد که از هم وا نرود و قابل استفاده باشد.
پس آرد آن مخلوطی از انواع آردها بوده و همچنین باید با سبوس گندم نیز برای سهولت در هضم مخلوط می شد.

Image result for ‫نان سنگک شیخ بهایی‬‎

همین است که رنگ آن تیره بوده و به خاطر وجود انواع آرد قدرت چسبندگی آن کم است و باید حتما روی سنگ ریزه پهن شود تا نریزد.
لذا شیخ بهایی نیز تنور سنگکی را ابداع نمود. این اختراع به قدری با دقت و هوشیاری طراحی و عملی شده که پس از گذشت چند صد سال هنوز به همان صورت اولیه پخته می شود و نانی که از تنور سنگکی بدست می آید، محبوب ترین نان ایرانی است.

منبع : کاروک - namnak.com






برچسب ها: نان، نان سنگک، شیخ بهایی،